Contact opnemen

Voor meer informatie...

Elzinga Rietdekkers

Vogelsang 56a, 9271 GD
De Westereen
(Zwaagwesteinde)

T/F: 0511 44 17 61

M: 06 207 469 48

E: info@elzingarietdekkers.nl

Elzinga rietdekkers is lid van de vakfederatie rietdekkers

Welkom bij Elzinga Rietdekkers

Een goed rieten dak begint bij een degelijk advies...

Het bedrijf Elzinga Rietdekkers bestaat al vanaf 1932 en beschikt hierdoor over een grote mate van kennis van het beroep rietdekker.

Het is een beroep om trots op te zijn. Het eindresultaat, een nieuw rieten dak op uw woning, is altijd indrukwekkend. Met een simpel natuurproduct, te vinden bij elke sloot, worden de meest prachtige, esthetische, milieuvriendelijke en tijdloze daken gemaakt. Het rieten dak bestaat meer dan 6000 jaar en heeft zijn bestaansrecht bewezen. In de geschiedenis was een rieten dak een product voor de armen, gebruikt puur uit noodzaak. Tegenwoordig is de kwaliteit hoogwaardig en wordt het gebruikt om de woningen een luxueus en landelijk aanzien te geven. Riet is een product waar veel voordelen aan zijn verbonden en is absoluut niet duurder dan een pannendak. Met de huidige brandveilige bouwtechnieken zijn de verzekeringspremies te vergelijken met de premies van een pannendak.

Wij heten wij u van harte welkom op onze site. De site is volledig ingericht om u kennis te laten maken met de vele facetten van het rietdekken. Verder is er nog technische informatie te vinden over relevante onderwerpen zoals kapconstructies, uileborden, en timmerwerkzaamheden.